• [No translation] ?
  • [No translation] ?
  • [No translation] ?

Om Taj Mahal

Taj Mahal är Nordens första löshårsbutik med ett brett sortiment inom löshår, peruker, och hårprodukter. Vår butik ligger välplacerad mitt i centrala stockholm, på Drottninggatan 100.

 

Utbildad personal och brett sortiment

På Taj Mahal arbetar bland annat utbildade frisörer och experter inom extensions. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar eller gör insättningar av löshår. Förutom det breda sortiment av exklusiva märken inom hårvård har vi även vårt egna märke Elite.

 

Historia

Taj Mahal startades år 1975 som ett familjeföretag och drivs idag av tredje generationens löshårsexperter. Vi är stolta över att ha arbetat med löshår i så många år. Med vår långa erfarenhet och trogna stamkunder står vi som en av nordens största löshårsbutiker. Genom lyhördhet till våra kunders behov har vi utvecklat löshårsmärket Elite, som anses vara bäst i sin prisklass.

 

Affärsidé

Taj Mahal erbjuder löshårsmarknadens mest attraktiva sortiment till förmånliga priser. Genom att vara först inom löshår har vi samlat många trogna kunder, privatpersoner som berömda stylister genom åren. Vi värdesätter vår kundkrets högt, och just den relationen har varit viktig i vår framgång.

 

Hållbarhet

Hållbarhet är en prioriterad fråga hos Taj Mahal och vi arbetar målmedvetet för att driva vår verksamhet på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Vi satsar på kvalitet och väljer noggrant ut löshår och andra produkter efter att ha testat och utsatt produkterna för olika analyser för att säkerställa att produkterna håller vår standard.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan