• [No translation] ?
  • [No translation] ?
  • [No translation] ?
Tillbehör

Tillbehör

Här har vi samlat allt du behöver för att sätta i, ta ur och ta hand om ditt löshår. Alla produkter är tillverkade av hög kvalitet. De är enkla att arbeta med, håller hög standard och ger god precision.

Tillbehör för löshår

För att sätta i löshåret och ta ur det igen behöver du en del tillbehör och verktyg, vilka som du behöver beror på vilken typ av löshår du använder. Här hittar du till exempel clips i olika storlekar och färger och microringar i olika färger till löshår som du fäster utan värme på ett enkelt och skonsamt sätt. Här finns också en värmetång, sytråd i olika färger, tejp, sy- och virknålar. Stabila verktyg underlättar verkligen arbetet och ökar styrkan och hållbarheten på löshåret. Väljer du ett löshår som limmas fast kan det vara bra att testa en liten klick lim på huden först för att se hur den reagerar. Det finns personer som är känsliga för limmet. När du ska ta ur löshåret ska du använda en remover som sliter så lite som möjligt på ditt naturliga hår.

Fina lockar med löshår

Med ett löshår kan du få lockarna du länge velat ha. Här finns många alternativ när det kommer till längder och färgnyanser. Tänk på att ett lockigt löshår tillverkat av äkta hår behöver mycket näring och fukt. Använd därför produkter specifikt framtagna för lockigt hår för att undvika torra och trassliga lockar och toppar. Var också noga med vilken kam eller borste du använder för att inte slita på håret i onödan. En tangle teezer reder till exempel snabbt och enkelt ut tovor och trassel och passar perfekt att använda på lockigt löshår.

Köp enkelt online eller i butik

Med ett löshår av hög kvalitet samt rätt tillbehör och verktyg kan din dröm om ett långt och fylligt hår gå i uppfyllelse. Taj Mahal erbjuder allt du behöver och du köper det enkelt på vår webbsida eller i vår butik på Drottninggatan i centrala Stockholm. Förutom riktigt bra löshår och tillbehör till konkurrenskraftiga priser får du också god service av våra löshårsexperter. Varmt välkommen till Taj Mahal!


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan