• [No translation] ?
  • [No translation] ?
  • [No translation] ?
Syntethår  Expression

Expression

Expression

Syntethår är tillverkat av syntetiska fibrer. Det liknar naturligt hår men är ofta lite glansigare. Vill du prova löshår eller snabbt och enkelt förändra din frisyr vid speciella tillfällen är syntetiskt hår ett mycket prisvärt alternativ. Det är enkelt att fästa, kommer i många olika färger och kräver väldigt lite skötsel. Många syntetiska löshår är tillverkade av kanekalon och det är precis vad Expression är tillverkade av. Kanekalon ser mer naturligt ut än många andra syntetiska löshår. Det har en något mattare yta och är mycket lätt och passar därför utmärkt till olika typer av flätor och andra frisyrer. På Taj Mahal finns Expression som har längd 109 cm dubbelvikt och där hela håret är 218 cm. Löshåret är lent och lättviktigt med fantastisk volym. Det är enkelt att arbeta med och försluts med varmt vatten.

Många olika nyanser

Det finns många olika färgnyanser av Expression. Du kan till exempel välja en färg som går ton i ton med din egen hårfärg för att skapa en så naturlig längd och fyllighet som möjligt. Du kan också välja färgnyanser som bryter av och skapar en snygg slingeffekt i håret. Det finns också syntetiskt löshår med två toner som skapar en ombre-effekt och hår som är redan är slingade.

Syntetiska löshår går inte att färga och du ska inte heller använda lock- och plattänger på håret. Vid värmestyling finns nämligen en risk att de syntetiska fibrerna smälter. För att sluta håret i ändarna när du exempelvis gör flätor är det bara att doppa topparna i kockat vatten och torka med handduk.

Välkommen att förverkliga drömmen om en fyllig och lång frisyr med Expression från Taj Mahal. Här beställer du prisvärt syntetiskt löshår enkelt och smidigt online, alltid med snabba leveranser. Vi har också en butik på Drottninggatan i Stockholm. Vi har många trogna kunder och värdesätter vår kundkrets högt – välkommen du också!

 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan