• [No translation] ?
  • [No translation] ?
  • [No translation] ?
Äkta Löshår  Nail Hair

Nail Hair

Nail hair

Nail hair extensions passar dig som vill ha en hårförlängning eller hårförtjockning som sitter i längre. Du får ett vackert och fylligt resultat med lång hållbarhet. Nail hair är förlimmade med vax och appliceras enkelt med en värmetång. I varje paket finns 25 slingor och vår rekommendation är att du använder minst fyra paket, alltså hundra slingor, om du har ett normaltjockt hår. Våra nail hair för insättning håller en riktigt hög kvalitet och finns i många olika färgnyanser. Välj en färg som går ton i ton med ditt naturliga hår eller en färg som bryter av och blir en spännande kontrast. Du kan också välja att blanda olika nyanser för att skapa en frisyr du länge drömt om. Med nail hair av äkta hår kan du både ha håret utsläppt och sätta upp det i fantastiska frisyrer. Du kan forma och styla håret med locktång eller plattång, precis som med ditt naturliga hår. Glöm bara inte bort att använda ett värmeskydd som motverka slitage när du använder värmestyling.

Filtrera
10 artiklar
Sortering:
Elite Nail Hair #3
från 289 kr
Elite Nail Hair #4
från 289 kr
Elite Nail Hair #6
från 289 kr
Elite Nail Hair #60
från 289 kr
Elite Nail Hair #8
från 289 kr
Elite Nail Hair #12/613
från 289 kr
Elite Nail Hair #14
från 289 kr
Elite Nail Hair #1B
från 289 kr
Elite Nail Hair #2
från 289 kr

Ta hand om dina nail hair för bästa resultat

Nail hair kan du främst vätta med balsam och schampo bara vid behov. Var lite extra försiktigt just runt fästena så att du inte mjukar upp dem eller drar i dem. Borsta håret, från topparna och uppåt, med fingrarna eller med en borste eller kam med breda tänder. När du har satt i dina nya nail hair kan du klippa slingorna för att skapa en fin och naturlig övergång till ditt riktiga hår. Du kan träna och sova med dina nail hair utan problem men fläta gärna håret innan du lägger dig för att undvika trassel och tovor. Det är också viktigt att tillföra fukt och näring till håret. Vi erbjuder många olika hårvårdsprodukter som återfuktar och ger näring för ett friskt och vackert hår som håller länge.

 

Nailhair hos Taj Mahal

I vår webbutik kan du beställa billigt nail hair löshår av hög kvalitet snabbt och enkelt online. Du kan också köpa nailhair i vår butik på Drottninggatan i Stockholm. Hos oss arbetar bland annat utbildade frisörer och experter som har stor kunskap och lång erfarenhet av hårextensions. Vi hjälper dig gärna och kan komma med råd och tips på hur du kan få ett långt och fylligt hår.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan