• [No translation] ?
  • [No translation] ?
  • [No translation] ?
Tillbehör  Tape-on tillbehör

Tape-on tillbehör

Äkta löshår finns i många olika längder och färger. Det finns många olika metoder att fästa håret och här hittar du tejp speciellt utvecklad för löshår. Det är en snabb och enkel metod som passar alla hårtyper, också tunna och sköra hår. Äkta löshår kan klippas och stylas efter humör och tillfälle.

Filtrera
1 artikel
Sortering:
Walker Tejprulle
179 kr

Löshår med tejp är en skonsam metod som ger ett diskret och naturligt resultat. Tejpen är tunn och när den väl sitter på plats kommer du knapp att känna att den finns där. Det sliter minimalt på håret och passar även dig med tunt fint hår. Med hårprodukter med fukt- och näringsgivande ingredienser håller håret sig friskt och starkt längre. Tvätta håret försiktigt och försök att inte tvätta det för ofta. En eller två gånger i veckan är lagom. Schamponera ännu mer sällan. När du använder balsam och olika typer av hårinpackningar ska du försöka undvika kontakt med tejpen. Applicera bara på längderna och inte i hårbotten. Innan du går och lägger dig är det bra att borsta igenom håret ordentligt och sedan fläta det för att undvika att håret slits i onödan. Använd också värmeskyddande produkter om du stylar håret med till exempel en platt- eller locktång. Undvik dock att komma för nära tejpen med värmeverktyg då det finns en risk att det skadar fästpunkterna.

Extensions med tejp tas enkelt ut med hjälp av en remover som löser upp tejpen. Med ny tejp kan löshåret återanvändas igen när det är dags att sätta i nytt hår igen. Det är både prisvärt och praktiskt!

Tejpförlängningar med lockigt hår

Det finns hårförlängningar med både rakt och lockigt hår. Lockigt löshår av äkta hår kan stylas men behöver ofta lite extra omvårdnad då det lätt kan bli torrt och frissigt. Använd hårvårdsprodukter av hög kvalitet som ger håret mycket fukt och näring utan att tynga ner lockarna. Vi erbjuder många olika produkter från flera varumärken. Fråga oss gärna om du vill ha tips och råd!


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan